NIKARAGUA

nicaragua-01.png
Nikaragua má jedny z nejjemnějších káv na světě. Kávy typu Arabica se zde pěstují v nadmořských výškách od 800 do 1500 metrů. S pěstováním kávy se zde začalo až v 19.století. Řada farmářů volí pěstování v souladu s přírodou a své farmy certifikovali jako Bio farmy. Chuť káv z Nikaragui je obvykle velmi jemná a vyvážená. Zajímavostí je, že kromě kávových zrn vyváží Nikaragua do světa také zlato. 
Filtrovat

Balení

Balení

Způsob přípravy

Způsob přípravy

Chuťový profil

Chuťový profil
Na stránce
zrušit všechny filtry

Platební metody

Platební kartouDobírkaBankovním převodemHotově při převzetí

Doručovací metody

DPD kurýrní službaČeská pošta - Balíkovna na adresuBalíkovna (Česká pošta)DPD kurýrní službaOsobní odběr PrahaOsobní odběr Liberec
FastCentrik® - Pronájem e-shopu | Nastavení cookies