KONGO

Kongo.png

Historicky byla káva z Konga druhým největším exportérem zelené kávy. Ale od 80. let 20. století průmysl zasáhly politické a ekonomické obtíže, což vedlo k poklesu produkce na desetinu.
Pěstování kávy v Demokratické republice Kongo se soustředí především na úrodné pobřeží jezera Kivu, kde drobní farmáři produkují kávy v bio kvalitě. Sopečná půda a pravidelné srážky vytvářejí ideální podmínky pro pěstování arabiky s charakteristickou ovocnou chutí a oříškovým aroma.

Zvolené podmínky nesplňuje žádné zboží.

Platební metody

Platební kartouDobírkaBankovním převodemHotově při převzetí

Doručovací metody

DPD kurýrní službaČeská pošta - Balíkovna na adresuBalíkovna (Česká pošta)DPD kurýrní službaOsobní odběr PrahaOsobní odběr Liberec
FastCentrik® - Pronájem e-shopu | Nastavení cookies